/Fashion/grejbank.png

Persondatapolitik

Brug af cookies

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondata politik og brug af cookies, når du besøger grejbank-frederikssund.dk.
Vi indsamler ikke oplysninger eller persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, ved at forespørge om lån af udstyr.
Hos grejbank-frederikssund.dk benytter vi kun sessions cookies. 
Hvad bruges session cookies til?
Websider har ingen minder. En bruger, der går fra side til side, vil blive behandlet af hjemmesiden som en helt ny besøgende. Session-cookies aktiverer det website, du besøger, for at holde styr på din bevægelse fra side til side, så du ikke bliver bedt om at få de samme oplysninger, du allerede har givet til webstedet. Cookies giver dig mulighed for hurtigt at gå gennem mange sider på et websted uden at skulle godkende eller omarbejde hvert nyt område, du besøger.
Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Behandling af personoplysninger

På vores hjemmeside ønsker vi at give dig frihed over dine personlige oplysninger. I forbindelse med en reservation er det imidlertid nødvendigt, at du afgiver oplysninger som fx navn, institution, ønsker om lån og email adresse.

Videregivelse til tredjemand

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand.
Googlekalenderen indeholder de sessions som er almindelig der (se e.v.t. hos google).
anonymiseret statistik bliver sendt til Friluftsrådet (her bruges kun antal, type af udstyr og institutionstype)
 

Oplysningernes opbevaringstid

De oplysninger, man har oplyst i forbindelse med et lån , gemmes hos os i 5 år.

Sikkerhed og kvalitet

Vi bestræber os på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Vi støtter os således til procedurer, der kan sikre præcis, komplet og aktuel information. Vi vil endvidere bestræbe os på at imødekomme din anmodning om tilpasning af ukorrekte oplysninger. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Personhenførbare oplysninger (navn, mailadresse mv.) opbevares og transmitteres ikke krypteret.
Vi logger IP-adresser for at beskytte os mod misbrug.

links og integerede sites

grejbank-frederikssund.dk indeholder links til andre websites og integrerede sites, men kan ikke holdes ansvarlig for misbrug af personoplysninger af tredjemand, der eventuelt finder sted på disse sites.

Forbehold for fejl og mangler

grejbank-frederikssund.dk tager forbehold for fejl og mangler i udlånspriser og beskrivelser.

Her er vi

 
Odinsvej 4D
3600 frederikssund
Tlf. 47352600

Søg